Παραδοσιακή ταβέρνα

Τα τούτα μας και τ’ άλλα μας

Παραδοσιακή Ταβέρνα

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στην κεντρική πλατεία του χωριού, στο Νόστιμο βρίσκεται η παραδοσιακή ταβέρνα "Τα τούτα μας και τ’ άλλα μας", υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένη. Μέσα στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον της, περιμένει τους επισκέπτες να γευτούν την γνήσια παραδοσιακή κουζίνα της, με αρώματα και αναμνήσεις παλιού καλού σπιτικού φαγητού.

Τηλέφωνο κρατήσεων 697-353-4087
Επικοινωνήστε μαζί μας »

Παραδοσιακή ταβέρνα, 'Τα τούτα μας και τ’ άλλα μας'

Σπιτικές Γεύσεις

Ανοιχτή από νωρίς για καφέ, ντόπιο τσίπουρο με ποικιλίες, ψητά στην σχάρα. Καλομαγειρεμένα φαγητά (λαχανοντολμάδες, κόκορα κρασάτο, χοιρινό με σέλινο κ.α). Χωριάτικες πίτες με χειροποίητο φύλλο και αρνάκι στην αυθεντική γάστρα που είναι και σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Με σπιτικά επιδόρπια όπως γιαούρτι με μέλι, γλυκά του κουταλιού, ραβανί, καρυδόπιτα, να αποτελούν γευστικές απολαύσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την παραγγελία σας.

Σπιτικές γεύσεις

Επισκεφτείτε μας

Η μαγευτική θέα του χωριού σε σχέση με την ποιότητα την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία θα σας ανταμείψουν για την προτίμηση σας. Η ταβέρνα λειτουργεί όλο τον χρόνο καθημερινά απο το πρωΐ έως αργά το βράδυ, διαθέτει χώρο για άνετο parking και WiFi.

Οδηγίες για να έλθετε »

Θέα από την ταβέρνα

Φωτογραφίες από την ταβέρνας μας